Vissza

ÚJDONSÁG!

TOTACHI KENŐANYAGOK!

 

 

A Totachi márka filozófiája a folyamatos törekvés az ember, a technológia és a környezet harmóniájának elérésére a Totachi termékek használatával.

A Totachi Industrial Co. Ltd.-t 1998-ban alapította vegyészmérnökök egy csoportja Hokkaidóban, Japánban; az autóiparban, a hajózásban és az ipari kenőanyag-ágazatban szerzett rengeteg ipari tapasztalatot egyesíti. A fenntartható innováció, a japán hagyományok és a tartós üzleti modell erős alapot biztosítottak a vállalat sikeréhez az évek során.

Globális törekvéseink óriási növekedést hoztak e szerény kezdetek óta. A Totachi termékpalettája ma már több ezerre tehető, és olyan kenőanyagokat, speciális folyadékokat, autószűrőket és akkumulátorokat foglal magában, amelyeket egymás kiegészítésére fejlesztettek ki. Ellátási láncunk hálózata ma már világszerte több mint ötven piacra kiterjedő disztribúciót és nyolc országban termelést foglal magában. 2017 óta pedig stratégiailag Szingapúrban van a központunk, hogy meglovagolhassuk a globális kereskedelmi központ hírnevét egy gyönyörűen kialakított munkaterületen, amely ösztönzi a kreativitást és az együttműködést.

Az innováció a hosszú távú sikerünk alapja, és a Totachi csapata ígéretet tesz arra, hogy új, izgalmas energiát hoz ebbe az évszázados iparágba, amelyben működünk, miközben hűek maradnak küldetésünkhöz, miszerint a fogyasztók nyugalmat biztosítanak minden motorjuk használatában. ' szükségletek kielégítésére termékeink. Továbbra is kiaknázzuk alapvető kompetenciáinkat a prémium kenőanyagok és autóalkatrészek gyártása és forgalmazása terén, és a japán motor fogyóeszközök széles skáláját kínáljuk növekvő vevőkörünknek.

https://totachi.com/