Vissza

ÚJDONSÁG A PARTNER KFT. KÍNÁLATÁBAN!

ROWE OIL. Csúcsminőségű prémium kenőanyagok Németországból.

Ez megkülönböztet minket több mint 25 éve. 1995-ben alapította Flörsheim-Dalsheim, Rajna-vidék, Michael Zehe, Dipl.-Ing., és világszerte több mint 250 alkalmazottal állunk a legmagasabb minőség és kompetencia mellett. Számos termékkiadásunk az autóipar és az ipari szektor neves gyártóitól, rendszeres ellenőrzésekkel alátámasztva ezt igazolja. Családi vállalkozásként nemcsak innovatív és fenntartható kenőanyagokat készítünk a legmagasabb színvonalon, hanem mindig a legjobb termékekkel látjuk el a nemzetközi piacokat.

DE MITŐL OLYAN KÜLÖNLEGES A ROWE?

A sikertörténetre pillantva kiderül, hogy nem az ötletnek kell sikeresnek lennie egy üzleti tevékenységhez, hanem a hosszú távú ügyfélkapcsolatok és a márkánkba vetett bizalom is alapvető értékek, amelyek kiemelik a ROWE-t. A társaság alapítása óta az értékesítési és forgalmi adatok folyamatos növekedése, még a gazdaságilag nehéz időkben is különösen lenyűgöző, ugyanakkor alkalmazottaink száma is évről évre növekszik.

NÉMETORSZÁGBAN KÉSZÍTETT, DE MÉG HAZÁBAN A VILÁG ÁLTAL.

Számos leányvállalattal és törzsvásárlóval több mint 80 országban mindig rugalmasan tudunk működni, és átfogó kenőanyag -portfóliónknak köszönhetően lefedjük a globális piacokat és azok követelményeit. Ezt erős marketingstratégiákkal támogatjuk a különböző piaci szegmensekben. Ezt a saját versenycsapatunkkal és a Nürburgring Endurance Championship főszponzoraként elért magas szintű jelenlétünkkel érjük el az autósportban, valamint a profi futball számos tevékenységével. 2017 óta támogatjuk a Bajnokok Ligája -győztes Borussia Dortmundot, valamint a másodosztályú SV Darmstadt 98 -at és az FC St. Pauli -t.

AHOL MÁSOK MEGÁLLNAK, MI OTT CSAK KEZDÜNK

2014 -ben Európa egyik legmodernebb kenőanyag -üzemének létrehozásával új mércét állítunk fel: mind magunk, mind a kenőanyagok piacán. Ez nyilvánvaló többek között a több mint 65 km hosszú vezetékből, amelyen keresztül HIGHTEC termékeink áramlanak. De az ultramodern folyamatvezérlő rendszerünkből is, amely új minőségi szabványokat határoz meg, valamint a teljesen CO2-kompenzált termelési létesítményeinkből, amelyek kiemelkedő termelési központunkat jellemzik. Saját laboratóriumunk nemcsak az új termékek fejlesztésére vonatkozó kompetenciáinkat jelenti, hanem az egyedi gyártású vegyületeink ellenőrzését és kötegelt ellenőrzését is szolgálja. Amint a jóváhagyást kiadták, elindítunk egy szinte teljesen automatizált gyártósort, amelynek kapacitása akár 3000 egység óránként. Azonban nem csak a legkorszerűbb laboratóriumunk fejleszti az új kenőanyagokat; a "hajtó tárgyon" tesztelik. Saját ROWE RACING versenycsapatunkkal 2011 óta tesztelünk és fejlesztünk új és innovatív termékeket a versenypályákon világszerte: a kormányzástól és a hidraulikaolajtól a klasszikus motorolajig. A leányvállalatunk, a Palbo által gyártott, élénk színű, egyedülálló dugattyús kialakítású és akár 5 literes űrtartalmú tartályokat a legjobb ROWE -termékekkel töltik meg, és rögtön a futószalagon műalkotássá válnak. Számos kereskedőnk és műhelyünk azonban nemcsak egy jó megjelenésű terméket élvez. A felszerelés helyes megválasztása elengedhetetlen: a hatékony bevásárló rendszerek és a szükséges felszerelések támogatják erős és tartós márkánkat. Összesen 15 vállalat, némelyik az upstream és downstream folyamatokban vesz részt a ROWE termékek optimális marketingjének támogatásában világszerte. Ide tartoznak a különböző külföldi cégek a nemzetközi értékesítéshez, valamint egy külön marketingcég, a ROWE RACING a versenycsapatunk számára, valamint egy építőipari és projekttervező cég.

FENNTARTHATÓ CSELEKVÉS

Példaképnek lenni sok szempontból fontos számunkra. Így nemcsak az egyik legmodernebb kenőanyagot építettük Európában, hanem 2017 óta az egyik legtartósabb kenőanyag is. Ez számos energia- és fenntarthatósági projekt támogatásával lehetséges, amelyek minimalizálják a káros CO2 -kibocsátású üvegházhatású gázokat. A környezetvédelmi szabványoknak megfelelő különféle tanúsítványok, mint például az ISO 14001 vagy az ISO 50001 szerinti energiagazdálkodás, csak néhány kiválasztott példa fenntartható termelési és vezetői kultúránkra. A kenőanyagok teljesen szén-dioxid-kompenzált termelése nemcsak nekünk, hanem ügyfeleinknek is szerte a világon csökken. A termeléshez és az adminisztrációhoz szükséges energiát részben megújuló energiaforrásokból állítják elő, például több mint 4000 m² -es fotovoltaikus rendszerből és egy erre a célra kapcsolt erőműből.

A VÁLLALATI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A felelősségteljes cselekvés a ROWE családi filozófiájához tartozik. Számunkra a fenntarthatóság nemcsak a környezetszennyezés megelőzését és az erőforrások megőrzését jelenti, hanem az emberekkel való bánásmódot és az emberség elvét is. Ezért nemcsak kötelességünk kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínálni ügyfeleinknek, hanem elő kell mozdítani a felelősséget a gazdasági és társadalmi fejlődés területén. E cél előmozdítása érdekében a ROWE számos kulturális és társadalmi projektet, valamint különféle sporteseményeket támogat. Különös jelentőséget tulajdonítunk az emberek és alkalmazottaink emberséges és figyelmes bánásmódjának. Ezért támogatjuk 2017 óta a wormsi Lebenshilfe jótékonysági kezdeményezést. Nemcsak hagytuk, hogy közös foglalkoztatási projektek révén családunk részévé váljanak, hanem saját egyéni kampányainkkal is megkönnyítjük a hátrányos helyzetű emberek életét. A szponzoráció olyan regionális és kulturális projekteket is magában foglal, mint például a mainzi popCHORn kezdeményezés támogatása, valamint a hesseni Szimfonikus Harmonika Zenekar. A környezetvédelem is közel áll a szívünkhöz: a Természet és a Biológiai Sokféleség Megőrzési Szakszervezetével (NABU) együttműködve a worms-i zöldterületeket méh- és rovarbarát területekké alakítják, beleértve egy rovarhotel építését is. Ezenkívül új méhcsaládok szaporítását támogatjuk a méhészekkel közösen a mézelő méhpopuláció megerősítése érdekében.

VÁLLALATI FILOZÓFIÁNK

Megközelítésünk mindig az ügyfeleink igényeire összpontosít. A hosszú távú üzleti kapcsolatok minden résztvevő számára csökkentik a tranzakciós költségeket, és ezért egyik célunk. A nyitottság, a tisztesség és a belső és külső szolgáltatások területén képzett személyzetünk révén képesek vagyunk bizalmat építeni ügyfeleinkkel - a szilárd és tartós ügyfélkapcsolatok alapját. A modern termelési létesítmények, az optimalizált raktározás, a saját laboratórium és a horizontális irányítási struktúrák, amelyek alkalmazottainknak a legnagyobb választási szabadságot biztosítják, lehetővé teszik számunkra, hogy maximális rugalmassággal működjünk folyamatosan növekvő vállalatként. A szakképzett alkalmazottak kiváló minőségű termékeket állítanak elő a szigorúan meghatározott minőség-ellenőrzési és vizsgálati eljárásoknak megfelelően, amelyek mindegyike „MADE IN GERMANY”. Cégünkben a DIN EN ISO 9001 és az IATF szerint tanúsított minőségirányítás minden üzleti területre kiterjed, és biztosítja a termék állandó minőségét.
 

MOTOROLAJOK

 

Több mint 25 éve szenvedélyes gyártója vagyunk a NÉMETORSZÁGI HIGHTEC kenőanyagoknak. HIGHTEC termékcsaládunk személygépkocsikhoz, kétkerekű járművekhez, versenyautókhoz, teherautókhoz, haszongépjárművekhez, vegyes flottákhoz és veterán autókhoz tartozó termékeket tartalmaz. Az alapolajok és adalékanyagok kiválasztásakor a minőségre és a teljesítményre helyezzük a hangsúlyt, hogy optimálisan megvédje motorját a kopástól, és így elkerülje a költséges javításokat és javításokat. HIGHTEC termékeinket saját laboratóriumunkban fejlesztettük ki és teszteltük, amely a sokéves tapasztalatnak köszönhetően lehetővé teszi számunkra, hogy kenőanyagainkat a legmagasabb színvonalon gyártsuk. Az alkatrészek védelme az elsődleges prioritás minden új fejlesztésnél az optimális teljesítmény biztosítása érdekében. Csak így tudjuk biztosítani, hogy a modern kenőanyagokkal szemben támasztott összes követelmény, mint például a legmagasabb szintű kopásvédelem, optimális üzemanyag -takarékossági tulajdonságok, a legújabb motor- és kipufogógáz -kezelő rendszerekkel való kompatibilitás, optimálisan integrálva legyen és tökéletes megoldásokat dolgozzon ki. Számos jól ismert OEM gyártó jóváhagyása megerősíti továbbá motorolajaink kiváló minőségét.

 

VÁLTÓ ÉS HAJTÓMŰOLAJOK

 

A ROWE HIGHTEC sebességváltó, a központi hidraulika és a kormányolajok kulcsfontosságú elemei a jármű biztonságos üzemeltetésének első osztályú motorolajaink mellett. A megbízható teljesítmény és tartósság az elsődleges prioritás ezen olajok kifejlesztésében. Ezeknek az olajoknak a csereintervallumai általában nagyon hosszúak (ha a jármű gyártója egyáltalán előírja), ezért az olajcserét általában csak néhány évente kell elvégezni. Ez az egyik oka annak, hogy a ROWE nagy jelentőséget tulajdonít a felhasznált alapanyagoknak annak biztosítására, hogy HIGHTEC termékeink a legjobb teljesítményt és biztonságos működést kínálják a teljes szervizciklus során. A ROWE a legjobb minőségű termékeket kínálja a manuális és az automatikus sebességváltóhoz vagy a szervokormányhoz. Ezenkívül speciális olajok széles választékával rendelkezünk a modern duplakuplungos sebességváltókhoz, a CVT sebességváltókhoz, a hidraulikus rendszerekhez, például az átalakítható felső vezérléshez vagy a szintszabályozó rendszerekhez, valamint más speciális alkalmazásokhoz. Vállalatunk minősítése a DIN EN ISO 9001 és az ISO/TS 16949 szabványoknak megfelelően garantálja termékeink állandóan magas minőségét - ez előny minden járművezető számára.